ویزا چین

نوع ویزا : توریستی گروهی عادی

مدت تحویل : 7 روز کاری

مدارک لازم :

1- اصل پاسپورت (داشتن 3صفحه خالی الزامی است)

2- 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک

3- کپی شناسنامه صفحه اول و دوم با نام همسر و فرزندان

4- مشخصات کامل فردی (آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه) 

5- تمکن مالی به انگلیسی حداقل 10میلیون تومان